Apparatenworkshop Koken met Miele

Volg de workshop Koken met Miele voor slechts € 19,95 per persoon

Heeft u een stoomoven, stoomoven met magnetron, stoomoven met oven, oven of combimagnetron van Miele gekocht? Dan kunt u tijdelijk met maximaal twee personen de workshop Koken met Miele volgen voor het speciale tarief van € 19,95 per persoon. Voor elke extra deelnemer geldt een tarief van € 39,50.

Aanmelden
Om u in te schrijven voor de Workshop Koken met Miele dient u de onderstaande stappen te doorlopen:

Stap 1: Maak een keuze uit de onderstaande workshops
Maak een keuze uit de onderstaande workshops en klik op de link om u aan te melden.

- Koken met Miele - Stoomoven en/of stoomoven met magnetron

- Koken met Miele - Oven en/of combimagnetron

- Koken met Miele - Stoomoven met oven

Stap 2: Registreer uw apparaat
Registreer het fabricagenummer en de aankoopdatum van uw apparaat.

Stap 3: Log in met uw Mijn Miele account of maak een account aan
Heeft u reeds een account in Mijn Miele? Vul dan uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op 'Aanmelden'. Heeft u nog geen account? Klik dan op 'Registreren' en vul uw gegevens in.

Stap 4: Boek de kookworkshop met uw persoonlijke kortingscode
U ontvangt per e-mail een kortingscode waarmee u de kookworkshop kunt boeken. Kopieer de kortingscode en voltooi uw boeking door het aantal deelnemers en de datum te selecteren waarop u de kookworkshop wilt volgen. Wij wensen u veel plezier tijdens de kookworkshop Koken met Miele!

Actievoorwaarden
Deze actie is uitsluitend geldig op een stoomoven, stoomoven met magnetron, stoomoven met oven, oven of combimagnetron van Miele die vanaf 1 juli 2012 in Nederland is gekocht, geleverd en is geïnstalleerd in uw keuken. Miele is na uw inschrijving op www.miele.nl of uw aanmelding via de afdeling Klantcontacten gerechtigd een kopie van de aankoopnota op te vragen. Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik gemaakt worden. Het is mogelijk dat het door u gekochte model niet wordt gebruikt tijdens de kookworkshop. De korting op de kookworkshop is niet inwissel­baar voor contant geld. De actie geldt niet in combinatie met eventueel andere lopende acties van Miele. Bovendien heeft Miele het recht de actie zonder opgave van reden te beëindigen. Wilt u met meer dan twee personen de kookworkshop volgen, neem dan contact op met de afdeling Klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88.