Serviceafspraak maken

Ook na vele jaren trouwe dienst loont het zich vaak een Miele-apparaat te laten repareren met het oog op nog langer gebruiksplezier. Gespecialiseerde Miele-servicetechnici staan in dat geval voor je klaar om de reparatie snel en adequaat uit te voeren. Je kunt een serviceafspraak 24 uur per dag en 7 dagen per week maken en zelf bepalen wanneer de Miele-servicetechnicus bij jou langskomt.

Wist je dat je veel storingen zelf op kunt lossen? Wij helpen je graag op weg op de 'eerste hulp bij storing' pagina. 

Wil je toch graag sneller bezocht worden? We worden door het hele land geholpen door onze Miele Servicepartners. Wil je weten welke Miele Servicepartner bij jou in de buurt zit? We informeren je graag telefonisch en zijn bereikbaar via 0347 37 88 88.

Ben jij of iemand anders in jouw huis verkouden of aan het hoesten?  Verzet dan hier eenvoudig online je afspraak. Wij komen dan graag een andere keer langs. Zo blijven onze klanten en service technici gezond en kunnen wij onze service blijven verlenen.

 

Servicetechnicus nodig?

Je kunt op ieder moment van de dag online een serviceafspraak inplannen met een servicetechnicus. Je geeft aan welke periode jou het beste uitkomt, waarna wordt weergegeven op welke tijden wij langs kunnen komen voor de service. Als je een tijd accepteert, wordt de afspraak geregistreerd en komt de servicetechnicus op de afgesproken tijd en datum bij jou langs.

Maak een serviceafspraak
Koffiemachine reparatie

Service van jouw vrijstaande koffiemachine

Via onderstaande link kun je jouw vrijstaande koffiemachine aanmelden voor een serviceafspraak. Onze service-partner E-care haalt het apparaat altijd bij jou thuis op en brengt deze na behandeling weer terug. Bij jouw registratie ontvangen wij graag een kopie van de aankoopnota, een duidelijke storingsomschrijving en jouw contactgegevens. 

Registreer hier jouw apparaat
Stofzuigerreparatie

Service van jouw stofzuiger

Een storing aan jouw stofzuiger verhelpen wij graag samen met onze service-partner E-care. Je kunt jouw stofzuiger laten ophalen of opsturen. Via onderstaande link kun je jouw service aanmelden waarna wij je een serviceformulier en een verzendlabel mailen. Voor het retour sturen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij jouw registratie ontvangen wij graag een kopie van de aankoopnota, een duidelijke storingsomschrijving en jouw contactgegevens.

Registreer hier jouw apparaat