Miele in Nederland

Philosophie

Filosofie

Miele is sinds de oprichting in 1899 een onafhankelijk familiebedrijf dat zich in gelijke mate verbonden voelt met de eigenaars, werknemers, klanten, leveranciers, het milieu en de maatschappij.

Meer informatie
Historie

Geschiedenis

'Immer besser' schreven de oprichters op hun eerste producten. Dit motto loopt als een rode draad door de meer dan honderd jaar lange geschiedenis van Miele.

Meer informatie
Geschäftsentwicklung

Bedrijfsontwikkeling

In het boekjaar 2017/2018, dat op 30 juni 2018 afliep, behaalde Miele een omzet van € 4,1 miljard. Een stijging van € 167 miljoen oftewel 4,3 procent ten opzichte van het vorige boekjaar. Op de Duitse thuismarkt groeide Miele in dezelfde periode naar een omzet van € 1,21 miljard, een toename van 2,4 procent.

Meer informatie
Management

Management

Miele & Cie. KG wordt geleid door vijf gelijkgerechtigde directeuren: Dr Stefan Breit, Dr Markus Miele, Olaf Bartsch, Dr Reinhard Zinkann en Dr Axel Kniehl.

Meer informatie
Nachhaltigkeit

Duurzaamheid

Voor Miele is duurzaam handelen niet alleen een logisch gevolg van de waarden en traditie van het bedrijf, maar ook een absolute voorwaarde voor economisch succes op de lange termijn.

Meer informatie
Auszeichnungen & Testsiege

Testresultaten & Awards

Sinds de oprichting is het motto 'immer besser' oftewel 'steeds betere producten maken'. Miele is constant bezig met onderzoek en ontwikkeling. Elke productverandering is dan ook een productverbetering. Dat deze strategie Miele geen windeieren legt, bewijzen de talrijke prijzen en onderscheidingen.

Meer informatie
Standorte

Vestigingen

Wereldwijd is Miele in 47 landen actief met eigen verkoopmaatschappijen en tevens in circa 50 landen via importeurs.

Meer informatie over Nederland
Ansprechpartner

Contact

Bij vragen en wensen helpen wij u graag verder.

Contactinformatie