Miele-nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op accessoires en reinigingsproducten bij je eerstvolgende bestelling!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Nieuwe producten van Miele

Op deze pagina treft u een overzicht van de laatste innovaties op het gebied van huishoudelijke apparaten. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken of nieuwe keukenapparatuur? Bezoek dan het Miele Experience Center in Amsterdam of Vianen of ontdek hier de trends op het gebied van keukenapparatuur en keukenstijlen.

Ontdek het buitengewone

Ontdek meer revolutionaire innovaties dan ooit tevoren.
Ervaar nu de Generatie 7000! #LifeBeyondOrdinary

Ontdek nu

De eerste inductiekookplaat met werkbladafzuiging

TwoInOne - ervaar maximale vrijheid tijdens het koken

De TwoInOne is de eerste Miele-inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Deze nieuwste kookplaat is dé oplossing voor moderne, open keukens. Doordat de afzuiging in de kookplaat geïntegreerd is, ervaart u maximale vrijheid tijdens het koken.

Ontdek de TwoInOne

De Blizzard CX1 - De zakloze Miele-stofzuiger

Krachtig tegen stof

De Blizzard CX1 staat garant voor het schoonste resultaat. Dankzij de unieke Vortex-technologie wordt grof stof en fijnstof separaat opgevangen. Deze nieuwe zakloze stofzuiger is zelfs zo krachtig tegen stof dat het innovatieve filtersysteem én het legen van het stofreservoir zijn gecertificeerd. Bovendien is het filtersysteem volledig onderhoudsvrij.

Ontdek de Blizzard CX1

Miele Black Edition: optimaal koffiegenot

Een prikkeling voor uw zintuigen

Met Miele wordt iedereen de perfecte barista. Want alleen door het nauwkeurig op elkaar afgestemde samenspel tussen de technologie van onze hoogwaardige volautomatische koffiemachines en de uitstekende kwaliteit van de koffiebonen kan uniek koffiegenot worden bereikt.

Ontdek Miele Black Edition
 Miele Artline keukenapparatuur

ArtLine - Perfectie door eenvoud

Greeploze inbouwapparaten

De meest innovatieve techniek in een exclusief, tijdloos design – dat is het uitgangspunt van Miele. Van daaruit heeft Miele een nieuwe apparatenserie ontwikkeld: ArtLine. De pure elegantie van de greeploze apparaten is een uiting van absolute klasse. Ontdek de eerste, echt greeploze inbouwapparaten.

Ontdek ArtLine

De nieuwe 45 cm hoge wijnklimaatkast

PanoramicDesign in een nieuwe samenstelling

De nieuwe KWT 6112 iG van Miele is 45 cm hoog en past perfect binnen het design van de generatie 6000 inbouwapparaten van Miele. Hierdoor is het nu ook mogelijk één of twee 45 cm inbouwapparaten van Miele te combineren met deze nieuwe greeploze wijnklimaatkast. De wijnklimaatkast beschikt over een inhoud van 46 liter, waardoor er maar liefst 18 wijnflessen in bewaard kunnen worden.

Ontdek de wijnklimaatkast 6112 iG

G 6000 EcoFlex-vaatwassers met QuickPowerWash

Het verbluffend snelle 58-minuten-programma

Behandel uw dierbare spullen met de grootst mogelijke zorg. Vertrouw het toe aan de Miele G 6000 EcoFlexafwasautomaat. Dankzij QuickPowerwash en de UltraTabs Multi is de favoriete drinkbeker al na 58 minuten klaar voor gebruik! En dat zelfs bij reinigingsklasse A.

Ontdek de EcoFlex-vaatwassers

De nieuwe vacumeerlade

Voor talloze toepassingen en een intense smaakbeleving

De nieuwe vacumeerlade van Miele beschikt over vele gebruiksmogelijkheden. Zo worden de meest perfecte omstandigheden gecreëerd om levensmiddelen te bewaren en kunnen ideale voorbereidingen getroffen worden voor sous-vide koken. In combinatie met een stoomoven van Miele zijn nieuwe, overheerlijke smaakbelevingen gegarandeerd.

Ontdek de vacumeerlade

De nieuwe Miele-inductiekookplaten met TempControl

Braden was nog nooit zo eenvoudig en nauwkeurig

De nieuwe TempControl-inductiekookplaten van Miele zijn voorzien van een unieke, intelligente techniek. Een speciale sensor stelt vast uit welk materiaal de pan bestaat en wat de temperatuur van de pan is. Het vermogen wordt dan automatisch zo geregeld dat de inhoud wordt onderworpen aan een constante temperatuur. Voordeel is dat gerechten nooit meer kunnen aanbranden.

Ontdek de TempControl-inductiekookplaten

Combiset-elementen met werkbladafzuiging

Het toppunt van design in elke keuken

Nieuw binnen het assortiment Combiset-elementen zijn de Combiset-elementen met werkbladafzuiging. De werkbladafzuiging bevindt zich altijd in het midden met daarnaast twee Combiset-elementen inductie óf een Combiset-element inductie met een TepanYaki. Door plaatsing van de werkbladafzuigkap tussen twee Combisetelementen worden hinderlijke kookdampen en -geurtjes niet van boven afgezogen, maar ter hoogte van de kookplaat, precies daar waar de wasem ontstaat.

Ontdek de Combiset-elementen met werkbladafzuiging

De nieuwe vrijstaande koel-diepvrieskasten

Ook in Blackboard edition

De vrijstaande koel-diepvrieskasten uit de K 20.000-serie vallen op door het moderne design, de geïntegreerde grepen, de uitstekende vershoudsystemen en het lage energieverbruik. Bovendien zijn de nieuwe koel-diepvrieskasten beschikbaar met zeer hoogwaardige glazen fronten in briljantwit of obsidiaanzwart. Zo biedt Miele een perfecte integratie met de inbouwapparaten uit de generatie 6000.

Ontdek de vrijstaande koel-diepvrieskasten uit de K 20.000-serie

Stoomoven met magnetron

Wereldprimeur van Miele

De oven staat op nummer één als het erom gaat welk kookapparaat het vaakst wordt gebruikt. Door ruimtegebrek geldt vaak dat voor een magnetron óf een stoomoven moet worden gekozen als tweede apparaat. Een volledig nieuw ontwikkeld inbouwapparaat biedt uitkomst bij dit dilemma: de DGM 6800.

Ontdek de unieke voordelen van de stoomoven met magnetron

Nieuwe koffieautomaat - CM7

De wereld van koffie en thee in één apparaat

De nieuwe Miele CM7 is de eerste vrijstaande koffieautomaat die de wereld van koffie en thee samenbrengt in één apparaat. De CM7 bereidt namelijk niet alleen uiteenlopende Italiaanse koffiespecialiteiten, maar ook diverse soorten thee. Bovendien blinkt de CM7 uit door het elegante en pure design.

Ontdek de unieke voordelen van de CM7-koffieautomaat

Nieuwe modellen in de W1- en T1-serie

De nieuwe standaard in wassen en drogen

Miele blijft zichzelf verbeteren. Dat wordt nog eens onderstreept door de wasmachine WMV 960 WPS en droger TMV 840 WP. Deze nieuwe modellen uit de W1- en T1-serie zijn een samensmelting van bewezen kwaliteit, een zeer innovatieve bediening, een laag energieverbruik en de beste was- en droogresultaten.

Ontdek de unieke voordelen van de Prestige-modellen

Nieuwe afzuigunits

Elegant en efficiënt

De ene keer doet een afzuigkap dienst als blikvanger, in andere gevallen wordt hij gewoon in de meubels geïntegreerd en doet hij onopvallend zijn werk. Miele introduceert de inbouwunits DA 2690 en DA 2620. Deze afzuigkappen zijn ideaal voor integratie in een bovenkast of in een schouw - en ze verbruiken weinig energie.

Ontdek de nieuwe inbouwunits

Stoomoven XXL met oven

Grote bereidingsruimte

De stoomoven XXL met oven DGC 6660: drie apparaten in één met een nuttige inhoud van een grote oven. De bereidingsruimte heeft een inhoud van 68 liter wat u ongekende mogelijkheden biedt voor de bereiding van levensmiddelen. Er is plaats voor een compleet menu voor tien personen, maar ook voor gevogelte of een hele vis.

Ontdek de unieke voordelen van de stoomoven XXL met oven

Nieuwe serie wasmachines - W1

De nieuwe standaard in schoon

Met een W1-wasmachine wast u schoner, comfortabeler, individueler en zuiniger dan ooit tevoren. Met maar liefst drie wereldprimeurs introduceert Miele de nieuwe standaard in schoon. Zo staat het PowerWash-systeem garant voor de beste wasresultaten in recordtijd.

Ontdek de unieke voordelen van de W1-wasmachines

Robotstofzuiger Scout RX1

Oog voor stof

Miele introduceert de Scout RX1: de eerste Miele-robotstofzuiger die de vloer volledig zelfstandig reinigt, ook wanneer er niemand thuis is. Door het Smart Navigation System navigeert de Scout RX1 zich nauwkeurig en betrouwbaar door de ruimte, waardoor stof en vuil gericht wordt verwijderd.

Ontdek de unieke voordelen van de robotstofzuiger

Miele@home

Miele-app voor smartphone of tablet

Met de introductie van de speciale Miele@mobile app voegt Miele een nieuwe toepassing toe aan haar Smart Home-pakket (Miele@home). Met deze app kunt u huishoudelijke apparaten vanaf welke plaats dan ook controleren en bedienen. Voordeel is meer wooncomfort en veiligheid in huis.

Ontdek de mogelijkheden van Miele@home

Signature-handgrepen

My personal handle - voor apparaten en meubilair

Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Door een apparaat van Miele te combineren met de speciale Signature-greepdesigns  krijgt het apparaat - en daarmee de hele keuken - een eigen, heel persoonlijke uitstraling.

Ontdek de designmogelijkheden van de handgrepen

Vaatwasser met Knock2open-functie

Perfect voor in greeploze keukens

Door de unieke Knock2open-functie ziet uw vaatwasser er nog strakker uit. Na twee klopjes op de deur van de volledig integreerbare Miele-vaatwasser gaat deze met een geraffineerd openingsmechanisme automatisch ongeveer 10 cm open. Een luxe waar u elke dag opnieuw van kunt genieten.

Ontdek de Knock2open-functie

Het stoomstrijksysteem FashionMaster

Perfecte resultaten, optimaal comfort

Voor iedereen die hoge eisen stelt aan kledingverzorging heeft Miele het nieuwe stoomstrijksysteem FashionMaster ontwikkeld. Dé oplossing voor een zeer snel en perfect strijkresultaat dankzij superieure techniek en innovatief bedieningscomfort. En uw wasgoed wordt met uiterste zorg behandelt.

Ontdek de unieke voordelen van de FashionMaster