Miele Laundry Club

Miele Laundry Club


Met de lancering van de nieuwe wasservice Miele Laundry Club is de drukke Amsterdammer niet langer uren bezig met de was, maar wordt deze gratis in de avonduren opgehaald en binnen 48 uur perfect schoon weer thuisbezorgd.

Boek je eerste was

Door te leunen op onze professionele Miele apparatuur en 115 ervaring in wassen wordt de was bovendien schoner dan bij een traditionele stomerij of wasmachine thuis. Op dit moment is de Miele Laundry Club  alleen actief in Amsterdam, maar het streven is om binnen 2 jaar 200,000 waszakken perfect schoon terug te bezorgen binnen Nederland.

Stap 1: Ophalen


Van tevoren krijg je een katoenen waszak thuis gestuurd waar je ongesorteerd je was in kunt doen. Vervolgens komen wij de was ophalen op een moment dat het jou uitkomt.

Lees meer

Stap 2: Wassen & Strijken


Onze wasexperts wassen jouw kleding met de grootst mogelijke zorg. Uiteraard houden we rekening met verschillende soorten textiel en kleuren.

Lees meer

Stap 3: Bezorgen


Onze bezorger brengt jouw was weer terug, wanneer jij maar wilt. Alles is netjes opgevouwen of opgehangen, zodat jij klaar bent voor je werk of een feestje.

Lees meer

Benieuwd of dat we al bij jouw thuis bezorgen?


Op dit moment wordt er bezorgd in selectieve postcode gebieden in Amsterdam. Bekijk op de website van de Miele Laundry Club of dat we al op jouw postcode bezorgen.

Bezorgen we er nog niet? Vergeet dan niet je e-mail adres achter te laten op de website. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Miele Laundry Club