Miele Experience Centers

 

Extra informatie naar aanleiding van maatregelen overheid & RIVM

Onze Experience Centers in Vianen en Amsterdam zijn open waarbij we de richtlijnen vanuit de overheid in acht nemen. Naast de richtlijnen van de overheid hebben we aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen. Lees hier meer over de aanvullende voorzorgsmaatregelen. In Amsterdam kunnen we je, vanwege de beperkte ruimte, vragen om buiten te wachten bij drukte. Wil je liever niet wachten? Maak dan hier een afspraak in de evenementenkalender.

Tevens bieden we adviesgesprekken op afstand aan. Zo kun je videobellen of telefonisch in contact komen met onze productadviseurs in het Miele Experience Center. Lees hier meer over een adviesgesprek op afstand.

Lees hier onze aanvullende voorzorgsmaatregelen
Miele Experience Center

Productadvies op afstand

Geen fysieke afspraak in het Miele Experience Center, maar telefonisch of online een adviesgesprek met één van onze productadviseurs. Door middel van (video)bellen kunnen we je van advies voorzien en al jouw vragen beantwoorden.

Meer informatie

Amsterdam

In het Miele Experience Center ziet en ervaart u de Miele-apparaten in zowel het keukendomein als op het gebied van wassen, drogen en reinigen. Daarnaast wordt regelmatig een demonstratie van de Dialog oven gegeven.

Vianen

Het Miele Experience Center Vianen biedt de grootste showroom voor Miele-apparatuur in Nederland. Neem deel aan een kookdemonstratie, culinaire kookworkshops of ontvang persoonlijk advies van een van onze gespecialiseerde productadviseurs.

Contact

Contact

Meer informatie over het Miele Experience Center? Neem contact met ons op via (0347) 37 88 88 of stuur een e-mail naar info@miele.nl

Contactinformatie