Miele-nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen?


Meld u aan en ontvang handige en waardevolle informatie, zoals:

- Tips voor uw apparatuur
- Exclusieve acties
- Recepten en kookworkshops

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Kosteloze kookdemonstratie

 
Kookdemonstratie

Bent u zich aan het oriënteren op nieuwe keukenapparatuur? Wilt u advies over welk apparaat het beste bij uw wensen past? Dan kunt u kosteloos deelnemen aan één van de kookdemonstraties in de stoomtheaters.

Tijdens de kookdemonstraties krijgt u onder andere productinformatie over de inrichting van uw keuken. De nadruk ligt bij onze demonstratie op een stoomoven, maar ook alle andere productgroepen zullen aan de orde komen. U krijgt hier, afhankelijk van uw gezinssamenstelling, beschikbare ruimte in uw keuken, budget en interesse in koken, advies op maat.

Na deze presentatie krijgt u een proeverij van kleine hapjes waarbij de kenmerken van de apparaten onderstreept worden. De demonstratie zal inclusief advies op maat (indien wenselijk) ongeveer 2½ uur in beslag nemen.

Direct na afloop van de kookdemonstratie of op een nader te bepalen moment heeft u de mogelijkheid om advies op maat te krijgen. Indien u graag advies op maat voorafgaand aan de kookdemonstratie wenst, dan kunt u dit telefonisch bij uw aanmelding doorgeven.

Meld u aan voor een kosteloze kookdemonstratie

Advies op zaterdag
Elke zaterdag (van 11.00-16.00 uur) is in het Miele Experience Center een professionele Miele-kok aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en u diverse gerechtjes uit de apparaten te laten proeven. Wilt u individueel begeleid worden om de juiste keuze te kunnen maken? Dan kunt u ook altijd terecht bij een van de adviseurs in het Miele Experience Center.

 

 

Voor wie

Voor iedereen die zich oriënteert op nieuwe keukenapparatuur.

Algemene voorwaarden

Door te boeken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Bekijk data en boek of bel (0347) 37 88 88*
Aanmelding

Telefonische aanmelding mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur.