Zo, dat heeft een hoop stof doen opwaaien...

Tijdelijk een speelgoedstofzuiger cadeau bij de aanschaf van een Miele stofzuiger!

Bekijk alle stofzuigers

Lees meer over deze actie

Speelgoedstofzuiger cadeau!

Je hebt vast de tweet van Abbie Chalgoum gezien. Hij kocht een Miele stofzuiger, niet wetende dat het om een speelgoedstofzuiger ging. Het bericht ging het Nederlandse internet over en haalde tv, krant en radio. Inmiddels heeft Abbie zowel een speelgoedstofzuiger van Miele, als een échte stofzuiger van Miele. En kan hij alsnog aan de slag!

 

Niet alleen Abbie werd overladen met berichten, ook bij Miele kwamen er veel berichten en vragen binnen over de speelgoedstofzuiger. Ook voor jou hebben we daarom de mogelijkheid om de speelgoedstofzuiger te bemachtigen! Bij aankoop van een echte Miele stofzuiger, ontvang je van ons tijdelijk de Miele speelgoedstofzuiger cadeau.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Koop je tussen 13 mei 2019 en 1 juli 2019 een stofzuiger op Miele.nl, in het Miele Experience Center in Vianen of in Amsterdam, dan krijg je van ons een speelgoedstofzuiger cadeau.

De stofzuiger wordt geleverd middels de reguliere levertijden op Miele.nl. De speelgoedstofzuiger zal binnen 2 weken worden nagestuurd. 

Wanneer je de stofzuiger aanschaft in één van de twee Experience Centers kun je de speelgoedstofzuiger direct meenemen.


Meer weten over deze actie? De volledige actievoorwaarden vind je hier.

Stofzuiger assortiment

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment of ga door naar alle stofzuigers.

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden:

  • De apparaten dienen gekocht te zijn op Miele.nl of in één van de twee Miele Experience Centers in Nederland, binnen de actieperiode die loopt van 13 mei 2019 t/m 30 juni 2019.
  • Op de aankoop van deze stofzuiger zijn naast deze actievoorwaarden, de Algemene Verkoopvoorwaarden en de Garantievoorwaarden van Miele Nederland B.V. van toepassing, waarbij bij strijdigheid deze actievoorwaarden prevaleren.
  • Wanneer de stofzuiger geretourneerd wordt dienen tevens de accessoires meegezonden te worden.
  • Wanneer de stofzuiger geretourneerd wordt geldt dit tevens voor de speelgoedstofzuiger. Bekijk hier de retourvoorwaarden
  • De actie is uitsluitend geldig voor consumenten.