Vrijstaande stoomoven

DG 6001
DG 6001 - Vrijstaande stoomoven voor gezond koken als ideale aanvulling voor uw keuken.--
  • voor gezond koken als ideale aanvulling voor uw keuken.--
  • Paneel--
 

Vrijstaande stoomoven
voor gezond koken als ideale aanvulling voor uw keuken.

  • Display met 7 segmenten en sensorbediening - EasySensor
  • Uitmuntende resultaten dankzij MonoSteam-technologie

    MonoSteam

    Ideaal voor stoomovens met een kleine bereidingsruimte: de stoomopwekker bevindt zich in het waterreservoir en de stoom komt via een inlaatopening in de bereidingsruimte.
  • Eenvoudige bereiding van een compleet gerecht - menu koken
  • Stomen op 3 niveaus tegelijkertijd
  • Eenvoudige reiniging en compact - 24 l roestvrijstalen ovenruimte
 
  • Obsidiaanzwart
Prijs: EUR 799,00**
**  alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
  In winkelmand
Leverbaar
Levertijd 1 - 3 werkdagen
Dealer zoeken
DG6001

Overzicht van alle productvoordelen - DG 6001

Highlights

Externe stoomopwekking 

Voordelig: stoom van buitenaf 

Stoomopwekking buiten de ovenruimte: levensmiddelen worden gelijkmatig gaar en hun kleur blijft behouden. 

Bereidingsruimte

Roestvrijstalen ovenruimte 

Professioneel uitgerust 
Alleen bij drukstoomovens

Hoogwaardig en makkelijk in gebruik: onze stoomovens zijn allemaal van een roestvrijstalen ovenruimte voorzien. 

Diverse gebruiksmogelijkheden

Inmaken 

Lang houdbaar: fruit, groente, vlees en worst kunnen met de stoomoven bijzonder makkelijk worden ingemaakt. 

Gezonde producten uit de zee: vis en zeevruchten worden perfect gegaard en behouden hun aroma en vorm.

Vlees

Mals en sappig: vlees uit de stoomoven scoort met de intensieve eigen smaak.

Bijgerechten 

Altijd erbij: aardappelen, rijst en pasta passen bij elk gerecht en leveren een hoge voedingswaarde. 

Desserts 

Het beste komt als laatste: ook desserts kunt u op verschillende manieren bereiden in de Miele-stoomoven.

Eieren koken 

Zacht, gemiddeld of hard? Op 100 °C heeft u in enkele minuten uw perfecte eitje bij het ontbijt 

Yoghurt bereiden 

Zelfgemaakt: in slechts 5 uur kunt u op 40 °C met de stoomoven uw eigen yoghurt maken. 

Babyflessen desinfecteren 

In slechts 15 minuten kiemvrij: babyflessen kunt u snel en gemakkelijk bij 100 °C desinfecteren. 

Soepen 

Of romig of helder: soepen in talloze variaties zijn een geliefd voorgerecht. 

Blancheren 

Optimale voorbereiding: blancheer fruit en groente om het daarna met de beste kwaliteit houdbaar te maken. 

Ontdooien 

Zacht voor diepvriesproducten: deze kunt u behoedzaam op ca. 60 °C en dus onder ideale omstandigheden ontdooien.

Verwarmen 

Alsof het vers is: gerechten van de vorige dag kunnen in enkele minuten op 80–100 °C perfect worden geregenereerd 

Sous-vide koken 

Culinair genot: vacuüm bereid vlees, groente of fruit zorgt voor de ultieme smaakbeleving.

Gistdeeg laten rijzen 

Luchtig en soepel: met deze alleskunner lukt ook gistdeeg, deeg rijst prima op 40 °C. 

Vochtige doekjes verwarmen 

Professioneel verwend: overhandig uw gasten na een menu vochtige doekjes uit de Miele-stoomoven. 

Warmhouden 

Wordt er iets later gegeten? Uw stoomoven houdt de gerechten automatisch tot wel 15 minuten warm voor u. 

Sap bereiden 

Maak lekkere sap of gelei van fruit: door met stoom sap te bereiden, gebeurt dit op behoedzame wijze. 

Chocolade smelten 

Zoete verleiding: op 90 °C smelt chocolade zonder te klonteren en te verbranden, voor taarten en koekjes. 

Ontvellen 

Eenvoudig verwijderd: tomaten, nectarines, amandelen en meer kunt u na 1–4 minuten in de stoomoven ontvellen. 

Inmaakglazen steriliseren 

Ideaal voorbereid: u kunt glazen optimaal desinfecteren voor het inmaken van fruit etc. 

Groente 

Puur natuur: door de behoedzame bereiding in de stoomoven blijft de eigen smaak behouden en het is zeer gezond. 

Genot

Bereiden onafhankelijk van hoeveelheid 

Diverse hoeveelheden, dezelfde bereidingstijd 

Altijd dezelfde tijd: of uw gerecht nu 100 g of 1 kg weegt, de bereidingsduur blijft steeds hetzelfde. 

Opbouw/Functie

Externe stoomopwekking 

Voordelig: stoom van buitenaf 

Stoomopwekking buiten de ovenruimte: levensmiddelen worden gelijkmatig gaar en hun kleur blijft behouden. 

Afbeelding dient als voorbeeld
*Consumentenadviesprijs incl. BTW
** alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten
** alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten