Dranken

Wat is eigenlijk een Brunello? Wat zijn de specifieke kenmerken van een Portugese wijn? Hoe smaakt kloosterbier? Welke cocktail is geschikt als aperitief? Welke mixdrankjes bevatten gin? Onze database bevat talloze aanbevelingen voor wijn, bier, sterke dranken en sappen.

Brent Hofacker - stock.adobe.com

Drankje van het seizoen

Op sommige momenten is het fijn om een fruitige brandewijn - gemaakt van wilde kersen - of een bijzondere cocktail met vlierbloesemsiroop te drinken, maar op andere momenten heeft u liever een single malt whisky, een nieuw vruchtensapje of een biertje dat zich onderscheidt van anderen. Iedere maand laten we u kennismaken met een drankje die u absoluut moet proberen.

Naar Drankje van het seizoen
Getty Images/Lonely Planet Images

Wijn van het seizoen

Ook een liefhebber van goede wijnen? Neem dan elke maand even een kijkje in deze rubriek. Wij stellen wereldwijnen aan u voor, waarvan u zeker zult genieten. Wijnen die het unieke karakter van de regio en de wijnsoort weerspiegelen, het handschrift van de wijnboer dragen en nog op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Wijnen die u met veel plezier drinkt, tijdens een diner of juist op het terras.

Naar Wijn van het seizoen