gratis retourneren

✔ Gratis verzending vanaf € 39,95,-
​✔ Gratis retourneren
​✔ Gratis installatie opties
✔ Het grootste Miele-assortiment

Payment Options

Meer weten over het plaatsen van een webshop bestelling, betaalopties, bezorging en installatie van uw apparaat en retourneren? Of bel voor vragen naar 0347 37 88 88.

Lees meer0347 37 88 88

Actie Miele-wasmiddel cadeau

Wasmiddelpakket voor 1 jaar wassen cadeau

De actie is beëindigd, verzilveren is mogelijk tot en met 31 december 2019.

Voucher verzilveren

Miele-wasmiddel cadeau

Heeft u een voucher voor een half jaar gratis wasmiddel? Deze actie vindt u hier.

Hoe u uw voucher kunt verzilveren:

De twee vouchercodes in de voucher dienen beide afzonderlijk verzilverd te worden. U ontvangt vervolgens twee wasmiddelpakketten, bestaande in totaal uit zes UltraPhase 1 en vier UltraPhase 2 cartridges.

Wij bieden u de mogelijkheid om beide wasmiddelpakketten direct aan te vragen. Dit kunt u op twee manieren doen:

  • Doorloop het proces tweemaal en gebruik beide vouchercodes één voor één
  • Vraag het eerste wasmiddelpakket aan met uw eerste vouchercode en bewaar de tweede vouchercode goed voor het moment dat u het tweede wasmiddelpakket aan wilt vragen.

Klik op de eerste link (wasmiddelpakket 1 verzilveren) en doorloop vervolgens het proces met vouchercode 1.

Indien u wasmiddelpakket 2 ook direct wilt aanvragen, klikt u na afronding van het eerste proces op de tweede link (wasmiddelpakket 2 verzilveren) en verzilvert u vouchercode 2.

Wasmiddelpakket 1 verzilveren Wasmiddelpakket 2 verzilveren

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden - wasmiddelpakket cadeau bij aankoop TwinDos-wasmachine
Aankoopperiode: 1 januari 2017 tot en met 31 augustus 2017

Het wasmiddelpakket is goed voor 250 wasbeurten, gemiddeld vijf wasbeurten per week. Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 januari 2017 tot en met 31 augustus 2017 in Nederland gekochte W1-wasautomaten met TwinDos-systeem. Tot 31 december 2019 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/twindos-promo in te vullen en uw actievoordeel te verzilveren. Deze voucher kan niet worden gecombineerd met andere acties. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. Beide wasmiddelpakketten zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontacten, telefoonnummer (0347) 37 88 88.

 

Aankoopperiode: 1 maart 2016 tot en met 31 december 2016

Het wasmiddelpakket is goed voor 250 wasbeurten, gemiddeld vijf wasbeurten per week. Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 maart tot en met 31 december 2016 in Nederland gekochte W1-wasautomaten met TwinDos-systeem. Tot 31 december 2017 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/promo1 in te vullen en uw actievoordeel te verzilveren. Deze voucher kan niet worden gecombineerd met andere acties. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen. Beide wasmiddelpakketten zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Voor meer informatie over deze actie kunt u terecht bij de afdeling Klantcontacten, telefoonnummer (0347) 37 88 88.