Accessoires & Onderdelen

Bij aankoop van originele Miele onderdelen en accessoires weet je zeker dat deze precies zijn afgestemd op jouw apparaat. Onze onderdelen zijn minimaal 10 jaar tot na het einde van de serieproductie verkrijgbaar.

Warning

Onderhoudswerkzaamheden mogen in principe alleen door een voldoende gekwalificeerd persoon, met inachtneming van alle geldende veiligheidsvoorschriften worden uitgevoerd.

Bij reparaties, aanpassingen, tests en onderhoudswerkzaamheden van/aan elektrische apparaten moeten alle relevante wettelijke voorschriften en veiligheidsnormen in acht worden genomen. Voordat er onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het apparaat worden uitgevoerd, moet het apparaat beslist spanningsvrij worden gemaakt.

Het belang van originele Miele-accessoires

Het gebruik van jouw Miele-apparaat in combinatie met originele Miele-accessoires staat garant voor een optimaal resultaat. Bovendien zorgen regelmatige reiniging en onderhoud voor een goed functioneren van jouw apparaat. Het is dan ook noodzakelijk dit periodiek te doen. Wij wijzen je erop dat het gebruik van niet-originele accessoires en toebehoren schade aan het apparaat tot gevolg kan hebben.

Naar de Miele Shop

Het belang van originele Miele-onderdelen

Elk huishoudelijk apparaat heeft van tijd tot tijd nazorg nodig of moet eventueel gerepareerd worden, zelfs Miele apparaten. Pas je in ieder geval bij een reparatie originele onderdelen van Miele toe. Je verlengt hiermee de levensduur van jouw apparaat en eventuele garantieclaims zijn zo het beste gewaarborgd.
Voor het bestellen van Miele-onderdelen kun je op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur contact opnemen met de afdeling Klantcontacten via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of het contactformulier. Miele-onderdelen zijn niet verkrijgbaar in het Miele Experience Center te Vianen. Voor accessoires en reinigingsmiddelen kun je wel terecht in het Miele Experience Center.

Naar contactformulier