Accessoires & Onderdelen

Miele Shop_Dame met tassen

Miele Shop

In de Miele Shop vindt u een compleet overzicht van alle accessoires en toebehoren, alsmede reinigings- en onderhoudsproducten, zoals stofcassettes, uitblaasfilters, stoomovenpannen en ontkalkings- en reinigingstabletten. Deze artikelen zorgen er met name voor dat uw Miele-apparaat optimaal blijft presteren.

Naar de Miele Shop

Het belang van originele Miele-accessoires

Het gebruik van uw Miele-apparaat in combinatie met originele Miele-accessoires staat garant voor een optimaal resultaat. Bovendien zorgen regelmatige reiniging en onderhoud voor een goed functioneren van uw apparaat. Het is dan ook noodzakelijk dit periodiek te doen. Wij wijzen u erop dat het gebruik van niet-originele accessoires en toebehoren schade aan het apparaat tot gevolg kan hebben.

Naar de Miele Shop

Het belang van originele Miele-onderdelen

Elk huishoudelijk apparaat heeft van tijd tot tijd nazorg nodig of moet eventueel gerepareerd worden, zelfs Miele apparaten. Past u in ieder geval bij een reparatie originele onderdelen van Miele toe. U verlengt hiermee de levensduur van uw apparaat en eventuele garantieclaims zijn zo het beste gewaarborgd.
Voor het bestellen van Miele-onderdelen kunt u op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur contact opnemen met de afdeling Klantcontacten via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of het contactformulier. Miele-onderdelen zijn niet verkrijgbaar in het Miele Experience Center te Vianen. Voor accessoires en reinigingsmiddelen kunt u wel terecht in het Miele Experience Center.

Naar contactformulier